Oscars Galan 2011!

Årets Oscar Gala är över,24 statyetter har delats ut till många begåvade personer. Vi fick tyvärr kanske den tråkigaste Galan på 5 år, med två otroligt tråkiga värdar och ett försnack med två av sveriges mest överskattande komiker par.

Tänkte börja med att ta upp detta bedrövliga försnack med Filip & Fredrik som värdar. Jag vart helt bedrövad hur man kan ta in två stycken som knappt verkar ha ett filmintresse överhuvudtaget. Utan att sitter och tar fram bilder och ringar in oväsentliga saker och tycker det är skit roligt. Försökte ha överseende med detta ett tag, men de gick snabbt över till hat och rent illamående av att se de två. Då de båda sitter och små pratar under en av galans kanske finaste delar "In Memorian" där folk inom filmindustrun gått bort det senaste året. Och då Filip sitter och säger att " det var ju inte något kanon år för In Memorian" då försvann all respekt för denna person.
Att även sitta och snacka skit om en stor legend som Kirk Douglas då denna dök upp för att dela ut pris bevisar att de kan hålla sig till sitt och låta film vara till dem som vet vad dem snackar om och är intresserad.

Till självaste Galan hade jag rätt stora förhoppningar, producenterna iår hade bestämt sig att gå in på en lite mer föryngrad Gala genom att ta in yngre värdar som för mig vart ett fiasko. Anne Hathaway kändes direkt i intervjun innan galan att de kunde komma bli bra,hon såg väldigt glad och sprallig ut. Menas självaste James Franco i intervjun bara 10 min innan galan började,såg ut att bara vilja springa därifrån. Så nervös tror jag aldrig sett en skådespelare vara. Inte vart det bättre, Franco stod bredvid den bedårande Hatheway som en 7 årig pojke som inte visste vart han skulle kolla,och såg ut att precis pumpat botox hela ansiktet.

Men det fanns några positiva stunder under kvällen, jag själv älskade hur de hade fått uråldriga Kirk Douglas att komma och ge ut pris. En av de få som kunde skämta och gå utanför själva manuset. Billy Crystal fick komma och dela ut ett pris, Crystal som tidigare har lett Galan med briljans, lyste verkligen upp allt menas han stog på scen.
Christian Bale fick äntligen en Oscar som han verkligen var värd, som också gav ett av de bästa tack talen där han efter att Melissa Leo hade vunnit sa Fuck i live tv så lovade han att han inte skulle säga "the F word" för de hade han redan sagt tillräckligt. Då han refererade till klippet där han skäller ut en ljuskille under inspelningen av Terminator Salvation.
Men den allra stora överraskningen för mig var nog att Inception tog hem 4 Oscars,dock bara på dem tekniska kategorierna. Men delade till slut första plats med The King´s Speech.
Så vad hände med The Social Network, alla trodde att det skulle stå mellan den och The King´s Speech. 3 Oscars tog den hem,för bland annat Bästa Manus efter förlaga,bästa filmmusik och bästa klippning. David Fincher själv såg mest ut att vantrivas hela kvällen.

Nu fanns det inte så mycket mer som är värt att ta upp,då det tyvärr var en rätt seg och tråkig Gala. Så vi får hoppas att till nästa år de insåg att en mer öppen och humoristisk individ behövs som värd. Och två nya värdar till försnacket som är bra insatt i filmens värld.

Men ett stort Grattis till Bale,Portman,Leo och Firth!





Oscars natt - Röda mattan!

Än sålänge har galan varit som den alltid är varenda år, i 2½ h är det röda mattan som gäller, där första timmen är ett enda stort snack om mode och dess klänningar de förtjusaste damerna har på sig under kvällen. Och som de lagt ner drygt en års lön för en annan för just denna kväll. Vissa ser rent av förjävligt ut som jag bara inte förstår vad dem tänkte med, menas andra är riktigt fantastiska. Speciellt Scarlett Johansen, Reese Witherspoon och såklart Nathalie Portman som är ett stort WOW!

Sen i 1½ timme är allt en enda stor intervju där de Amerikanska intervjuarna är lite löjliga men utstrålar en väldigt skön känsla av glamor och lycka. För detta är då kvällen då vi vanliga svenssons kan drömma oss bort till en värld som känns som en fantasi som man skulle vilja uppleva för en enda dag.
Inte ens en kändis i Sverige får sådan här uppmärksamhet under hela sin karriär som den 14 åriga Haile Steinfield får under en kväll som denna.
Fick höra att de tog henne drygt 1 h att komma drygt 100 m. Då kan man bara tänka sig hur många gånger hon fick svara på samma fråga från olika reporters.

Det ju lite tråkigt att vi inte har en enda svensk på röda mattan för de skulle vara riktigt roligt,sålänge det inte är Mikael Persbrandt. Förhoppningsvis kommer de väl komma om nåt år då vi får se nån från vårat egna hemland mingla med dessa stora skådespelare.

Måste bara påpeka hur jäkla skön Jesse Eisenberg var i sin intervju där han såg så skyg och osäker ut. Han verkade bara vilja springa hem och ta på sig mjukisbyxorna och kolla allt detta på Tv istället.

Nu blir det liten Paus ,återkommer lite senare under natten!


Preacher!

Nu är det äntligen klart med att D.J Caruso tar på sig att anpassa den kontroversiella serie tidningen Preacher till spelfilm.Och det finns såklart en hel del oroande saker ,och det är D.J Caruso som regissör,känns lite fel då de filmer han gett oss inte ger mig mer än en "jaha" känsla efter man sett dem. Och hans skådespelar regi känns inte helt fulländad för denna serie.

Sedan har jag svårt att de ska kunna få till ett bra manus även om filmen i sig blir 2½ h lång! Det kommer aldrig hålla, de skulle isåfall få dela upp den i två delar och de vardera var 2½ h.

Men det ska endå bli rätt intressant att följa utvecklingen,dock har den inte fått grönt ljus från filmbolaget än och inga skådespelare är signade.

 

Preacher


Söndags Rykten!

Jason Bourn är tillbaka nästa år, men inte är de Matt Damon som åter repriserar rollen inte. Snackat om dessa ständiga ersättare är ett mysterium för min del. Då Matt själv har sagt att han gärnar repriserar rollen som en sten tuffa spionen!
Var snack om att han själv hade tankar på att betala kalaset själv bara för att få göra samma roll igen.

Men men nu får vi se, snackat om att Jake Gyllenhall eller Garret Hedlund ska ta över, och jag skrattar ut högt när man nämner de båda. Jag förstår att man kanske vill ta en liten yngre skådespelare men vad fan! Själv hoppas jag på Damon igen, med en handling som kanske blir lite mer utanför alla dessa CIA miljöer. Hade kunnat nöjt mig med lite av ett Die Hard tema " At the wrong place at the wrong time".

Senaste rykterna med kommande Superman filmen med Zack Snyder bakom kamerian har dykt upp gällande den älskade Sagan om Ringen skådisen Viggo Mortensen som är aktuell för General Zod, inget spikat för stunden men han står överst på listan Snyder vill ha. Mortensen är just nu i förhandlingar om en roll i kommande Snow White & Huntsman. Även Kevin Costner är påtänkt som PA Kent.
I mina öron är detta filmgodis, då både Viggo och Kevin är riktigt bra.



Passa er!

Snart så, är man ute på gatorna i bilen helt själv! Tror jag ska införskaffa mig en Cheva Impala -67 direkt i sommar och dra ut på en road trip helt själv! Eller så blir det att man hänger nere på Max med alla andra bil nördar och försöker bli en i gänget!=)



Passa er Max raggare,snart kommer jag!


Oscargalan 2011 Del 1.

Då är det snart dax för årets Oscars Gala, och förhoppningarna i mig växer mer och mer! Redan nu har jag läst har man borta i USA börjat fixa och dona inför den stora kvällen, och kändisarna har för längesedan fixat klädsel och smycken av värdet mer än vad en annan skulle känna under hela ens livstid. Men vad gör man inte för att synas då hela världen kollar.

Hade tänkt dela med mig av mina tankar och förhoppningar om årets stora Gala,då jag inte sett några av de filmer eller dokumentärer som är nominerade så går jag på känslan jag har,och det jag läst om dem.

Galan i år går av stapeln den 27:e februari i Hollywood på Kodak Theatre. Årets värdar är James Franco och Anne Hathaway,vilket jag känner mig väldigt skeptisk till. Då det kan komma bli rätt stela skämt och väldigt pinsamma tystnader från de båda, jämnfört då Steve Martin och Billy Crystal som inte är världens roligaste personer men kunde endå göra något impulsivt då och då för att underhålla. Vi får se unden galans gång om det bara blir jobbigt eller om de kan komma ge oss en underhållande kväll.

Årets stora vinnare enligt rykten står mellan The Social Network och The King´s Speech som jag själv anser vara två riktigt bra filmer rakt igenom.
Tänkte gå igenom alla respektive nomineringar och gå igenom vad jag tror och hoppas vilka som kommer gå därifrån som vinnare!

Bästa Film

The King´s Speech
The Kids Are All Right
Black Swan
Inception
The Fighter
127 Timmar
Toy Story 3
The Social Network
True Grit
Winter´s Bone

Jag tror att Social Network tar hem det, regin David Fincher står för är utan tvekan hans största bedrift,för den är fenomenal. Han lyckades verkligen fånga ett drama som för mig var helt ointressant från början till att hålla mig hårt runt nacken och inte släppa taget förens eftertexterna började rulla.

Är förmodligen ensam om att hoppas på att Winter´s Bone tar hem det, även om det är väldigt långsökt och jag vet att den inte kommer ta hem det, så hoppas jag endå verkligen så mycket på den. För denna film vart jag riktigt tagen av, och skådespeleriet från dess rätt okända skådespelare var enastående. Speciellt från John Hawkes som vi oftast får se i små roller i flera stora filmer men alltid gör så bra ifrån sig så det blir han man kommer ihåg mest.

Bästa Regi

Darren Aronofsky - Black Swan
David O. Russell - The Fighter
Tom Hooper - The King´s Speech
David Fincher - The Social network
Joel Coen & Ethan Coen - True Grit

Även här tror jag Social Network tar hem det, för David Fincher gjorde sitt mästerverk den filmen och jag tror även juryn kommer inse efter alla filmer han gett oss att detta är den film han förtjänar en Oscar för.
Kan inte tänka mig nån annan än Fincher ta hem detta, ska vara Tom Hooper isåfall men ingen kommer i närheten av den regi Fincher gav oss.

Måste även tillägga att även om jag tror True Grit för mig kommer vara lite av en bättre film än de andra så har jag svårt att se hur den kan toppa No Country For Old Men.  

Bästa Manliga huvudroll

Javier Bardem - Biutiful
Jeff Bridges - True Grit
Colin Firfth - The king´s Speech
Jesse Eisenberg - The Social Network
James Franco - 127 Hours

Denna kategori tror jag på The Social Network, Eisenberg gör en fantastisk prestation som den missanpassade, tvångsnerutisska och vidriga Mark Zuckerberg. Att han förtjänar en nominering är inge snack om saken,skulle bli förvånad om han inte skulle få priset.

Då jag inte sett True Grit men vill hemskt gärna göra det,så har jag inte läst annat än fantastiska ord om Jeff Bridges prestation som den känslokalla och hårda U.S Marshall Reuben J. "Rooster" Cogburn. Och de små klipp man sett så kan jag inte annat än att hoppas att det blir Jeff Bridges som får kliva upp och ta emot guld mannen.

Bästa Kvinnliga Huvudroll

Annette Benning -  The Kids are all right
Nicole Kidman - Rabbit Hole
Jennifer Lawrence -  Winter´s Bone
Natalie Portman - Black Swan
Michelle Williams - Blue Valentine

Jag både tror och hoppas på Natalie Portman här, för den roll hon gör i Black Swan är så skrämmande och ryslig! Hon är fläckfri rakt igenom, så om hon inte vinner så kommer jag börja gråta av ilska!
Ett litet hopp går till Jennifer Lawrence som gjorde riktigt bra ifrån sig, men det är inte ofta nån sådär halv kändis både blivit nominerad och vunnit.

Bästa Manliga Biroll

Christian Bale - The Fighter
John Hawkes - Winter´s Bone
Jeremey Renner - The Town
Mark Ruffalo - The Kid´s Are All Right
Geoffrey Rush - The King´s Speech

Tror på Christian Bale här,och jag vill verkligen att han ska vinna, för efter alla dessa år och roller han gått igenom utan fått nåt för de,så är de för denna prestation han ska få det. För rollen han ger oss som Dicky Eklund är magnifik! Så han förtjänar verkligen denna Oscar!

Även om jag hoppas på Christian Bale, så måste jag även nämna Jeremy Renner som även han skulle förtjäna en Oscar för sin roll i The Town. Men Bale drar för mig de längsta strået och kommer förmodligen ge oss det tråkigaste tack talet under hela galan men de är skitsamma.

Bästa Kvinnliga Biroll

Amy Adams - The Fighter
Helena Bonham Carter - The King´s Speech
Melissa Leo - The Fighter
Hailee Steinfeld - True Grit
Jacki Weaver - Animal Kingdom

Säger bara Melissa Leo, om inte hon vinner så kommer jag inte riktigt fatta mig på hur juryn röstar. Vilket jag inte gör nu heller eftersom de finns filmer som fått nominering då de knappt känns som Oscar material.
Melissa gör det så himla bra i rollen som den bossiga managern och bestämda mamman Alice Ward, och det är verkligen hon som håller ihop allt under hela filmen. Så utan att ens vetat vem de var innan jag såg The Fighter så är hon garanterat nåt att hålla ögonen efter i kommande filmer.


Zombies....again!

Får be om ursäkt i förväg att det blivit en del Trailers på sistone,men eftersom man är den man är och bara vill dela med sig av det man älskar så får ni hålla till godo att det blir en del trailers och dylikt.
Denna trailer dök upp även den under dagen på ett spel som vi först fick se under första halvan av 2007, Dead Island heter det och är ennu ett Zombie hack´n slash spel.
Jag och några kompisar satt och prata för ett tag sen att zombies borde få vila lite,det har blivit alldeles för mycket de senaste åren. Känns som det var Dawn of the dead från 2004 som startade ett litet zombie maraton med massor av spel,filmer och även tv-serier.

Dead Island då,är ett spel i samma form som Left For Dead där man kan som 4 spelare gå runt på en paradise Ö som blivit infekterad av zombies. Skillnaden då på detta är att de blir lite mer handling och mer närgången strid, då vanliga skjut vapen knappt kommer finnas.

Men Checka in trailern själva nedanför, jag själv vart väldigt tagen av hur annorlunda den kändes och jag kan knappt bärga mig av att få se mer!


Thor!

Det blixtrar för fullt i mig idag,då nya thetrical trailern för Thor dök upp. Och jag måste be om ursäkt till en viss Mikael Aronsson som jag först dömde ut denna film för. Då skådespelarna och miljöerna först såg allt för plastiga ut för min smak. Men nu har jag sett vad som väntas och jag kan knappt bärga mig för att få sätta mig ner i bio fotöljen med lite popcorn en stor cola och se Thor svinga sin hammare!


The Avengers!

Nu då vi har fått sett levande bilder från de flesta i gänget The Avengers,har det börjat dykt upp trailers som folk har klippt ihop från filmerna och tro mig en del är jäkligt bra gjorda!
En som jag fastna för gjorde att 2012 kan komma bli de bästa året någonsin!
Checka in trailern!


Max!

Bestämde mig igår kväll att titta om på Max Payne,som är baserat på självaste spelet Max Payne vilket jag tror de flesta vet.
Då jag tror att många tycker den är riktigt dålig,vilket jag också tyckte första gången jag såg den på bio. Insåg jag igår under tiden jag satt med en seg ferrari bil i munnen att även om denna film inte alls är bra, från alla möjliga håll så är de nog en av de bästa spel filmatisering som har gjorts.

Vi har ju fått utstått en jäkla massa dålig film som är baserade från spel, och då jag säger så tänker nog de flesta på den som är mest hatad i den genren,Uwe Boll. Uwe Boll har ju inte mindre än gett oss 6(!!) filmer som är baserade på spel, Alone in the Dark och Far cry är bara två att nämna,det är inte ens värt att nämna de andra.
Sedan har vi självaste Resident Evil serien som har gett iallafall mig i första filmen en helt ok filmupplevelse. Men efter det vart de bara en enda stor gäspning på de tre andra uppföljarna.
Vi får inte heller glömma Tomb Raider,Dead or Alive,Tekken och Mortal Kombat som har fått en och annan att antingen grinat av besvikelse eller jublat av lycka och tyckt att detta var hur coolt som helst, men de är bara för er som varken förstår film eller spel. Sen är jag lite kluven till hur man kan välja att göra en spelfilm av fightingspel som knappt har en handling men men....

I Max Payne lyckades de då verkligen återskapa den atmosfär som fanns i spelet,den mörka dystra New York,även nertoningen av färgerna och hur det känns som snön är de enda som känns levande i hela filmen. Även de tillbaka blickar som vi får se är som taget ur spelet från scen till scen och gör de hela lite mer gripande om man nu spelat spelen och förstår den känsla dem försökt återskapat.
Då de enda som jag är besviken är själva karaktären Max Payne,då han ska va totallt förstörd rent psykiskt så tycker jag inte Mark Wahlberg lyckas nå upp till den nivå. Kan bero på att regissören kanske inte hade den syn på karaktären som jag hade då jag spelade spelet.  Men annars så hamnar den bland mina topp 5 av filmatisering av spel.

 


Supernatural

5 år sedan ungefär lyckades man komma över en serie som skulle få en mer fast än vad jag nånsin varit i en serie tidigare.
Började titta med en viss skepticism på hur en serie som handlar om två bröder som åker runt i USA och dödar olika sorters övernaturliga monster, från spöken till demoner skulle kunna vara tilldragande eller överhuvudtaget bra.
Ack så fel man hade,inte nog med att serien var relativt mer påkostad än vad jag trodde den skulle vara,utan att skådespelarna kunde agera och bättre vart de med tiden. Att två skådespelare som varit med i Gilmore Girls och Smallville kunde vissa en helt annan sida av sitt agerande hade jag väldigt svårt att tro.

Men Jared Padalecki lyckades,han gick från att vara en geeky kille i Gilmore Girls som inte alls kan göra nåt framför kamerian utan att man ska behöva bli spyfärdig till att kunna ge oss en karaktär man tror på och känns levande var nog en av seriens största överraskning.
Och att sedan få se en relativt nykomling som Jensen Ackles komma från serien Smallville som en löjlig och svartsjuk fotbolls tränare till en charmig och sarkastisk storebror med stor personlighet,är nåt som har varit väldigt roligt att följa under seriens gång.

Nu när 6:e säsongen börjar närma sig sitt slut,och nån fortsättning är just nu i dagsläget inte aktuellt är det med stor sorg jag kommer ha i mig då vi säger hejdå till Dean och Sam m.m
Inte nog att de har gett oss massa spännande stunder i deras resande utan det har varit otroligt roligt och se två bröder jävlas med varandra men som samtidigt verkligen ställer upp för varandra och är beredd att göra vad som helst för att inget ska hända nån utav dem.
Nu hoppas jag på kanske en sista säsong för de känns som det skulle behövas med hur denna säsong är påväg att utveckla sig.

Så för er som inte börjat sett eller inte verkar intressant,ge denna serie en chans,ni kommer inte bli besvikna!


Marvel Vs Capcom 3!

Denna kväll har bestått av en jäkla massa action och gamerage med bröderna Aronsson i det efterlängtade Marvel Vs Capcom 3!
Det var verkligen ingen besvikelse ,gillar skarpt hur de tagit samma motor som Street Fighter 4 och pumpat in 32 karaktärer från både Marvel och Capcom!
Som jag sa det har osat hat i vardagsrummet som aldrig förr, handkontroller har varit nära på att flyga i väggen och fula ord har kommit som är väldigt starka för att ta upp här.
Men vi kör på för fulla muggar, dagens Dreamteam Deadpool,Captain America och Ironman trion som ser ut att vara här för att stanna!

För er som inte vet riktigt vad Marvel Vs Capcom är ,kan jag säga med snabba ord att det är karaktärer från Marvel universumet b.la Spider-man,Iron-man ,hulken m.m och Capcom Universumet där vi har karaktärer Chris från Resident Evil,Dante från Devil My Cry.

Marvel Vs Capcom ser ut att kunna bli den nya fight night nummer 1! Iallafall i mina och Mickes ögon, Magnus själv tror jag helst vill glömma detta spel väldigt fort!

Stars & Stripes!

X-men:First Class

Efter att fått sett levande bilder från alla sommarens stora blockbuster var det bara X-men:First Class som saknades!
Men nu imorse kom den efterlängtade trailern,och jag må säga jag är inte besviken, ska bli riktigt spännande och intressant att se relationen mellan Charlies och Erik innan de skildrades åt som värsta fiender.
3:e juni smäller det!


Funny or Die!

Zach Galifianakis är så jäkla skön,hittade ett par låtsar intervjuer där han intervjuar olika kändisar på sidan Funny or Die!
Tänkte jag lägger upp 2 av mina favoriter där han intervjuar Natalie Portman och Steve Carrell

Funny or Die!





Steven SEAGAL!

Även om Steven Seagal må va en usel skådespelare så kan jag inte annat än att gilla han,då han var som coolast i slutet av 80,början av 90-talet var jag som besatt av filmer som Dödsmärkt,Hard to Kill ,Under Belägring m.m
Sen hände nåt,han blev tjock,klippte av sig sin power puff hästsvansen,började göra riktigt äckliga B-filmer.
Men som jag sa jag kan inte annat än gilla han,han har sån gudkomplex och går runt och tror han är cool hela tiden.
Hittade ett klipp där han säger sig ha uppfunnit front kicken. WTF STEVEN!


Faster = Årets sämsta film kanske?

Jag och en polare bestämde oss för att glo på en film häromdan och eftersom jag fick välja så tänkte jag mig att vi skulle kolla på nåt som kunde tänkas vara action/lätt tittat? Men vad vi fick var en film med otroligt tråkig dialog,väldigt dum handling och karaktärer som man knappt orkade lägga ner 10 sek för att bry sig om.

Faster handlar om Driver(Glömde säga hur jävulskt löjliga namn det förekommer i filmen ) som spelas av den gigantiska Dwayne"The Rock" Johnson. Som precis släppts ur fängelse efter att blivit ditsatt efter ett bankrån och är nu ute efter hämnd på de som satte dit han och mördade hans bror. Med sin rätt coola bil och fjutiga pistol drar han ut på ett "rampage" och dödar en efter en.Efter sig har han nog den löjligaste "hitman" i historien,och en drogad snut!

För det första kan man konstantera att detta är en film vars handling och karaktärer är nåt man inte lägger en enda tanke eller ork på under hela filmen. Tror de kallade filmen Faster pågrund av hur jävla snabbt allt går rakt genom hela filmen.
Johnson gjorde sig fan bättre iTooth Fairy än i denna film och de talar en hel del för hur uselt detta är.
Skulle jag säga nåt gott om denna film så är det Chevelle 1971 som han kör rakt genom filmen som är värt att kolla på. I mina ögon hade den mer handling och gjorde bättre ifrån sig än alla andra skådespelare!


Captain Mo.....America!

Avslutar dagen blogg inlägg med att dela med mig av Teaser Postern till den grymma Captain America filmen som får premiär i Sverige i Augusti! Gillar hur det tagit en äkta Captain America posé och det där Rädda Meniga Ryan smutsen som flyger runt får väl oss att känna att det kommer bli lite av en krigsfilm. Men detta får mig bara att längta mer!


No Lois!

Det har varit väldigt mycket snack den senaste veckan angående vem som ska spela Lois Lane i kommande Stålmannen filmen, var snack om Kristen Stewart blivit erbjuden rollen vilket hade fått mig att vilja skjuta mig själv i huvudet om hon hade fått rollen, eftersom att i stort sett allt som kommer ur hennes mun är viskningar och pauser mitt i alla meningar.
Diane Kruger och Rosamon Pike var det också en del rykten om.

Men nu har det vissat sig att Kristen Stewart är uträknad tack och lov.Och sen är det så pass att Lois Lane inte kommer vara med alls i nästa film.Utan de som är kvar nu och slåss om den kvinnliga rollen slåss för att spela som en elak Kryptonian. Som vi inte alls vet vem det är.

Så vad säger detta om filmen i överlag. Att det skulle bli en "reboot" av hela serien visste vi redan. Men att inte ha med lois lane alls i filmen är nåt helt nytt. Stålmannen förknippar man lite med hur han personligen slits mellan sin kärlek till Lois och vara jordens beskyddare i hemlighet samtidigt. Så detta låter mycket intressant att de väljer nåt nytt och även om jag hade hoppats på en riktig uppföljare till den senaste filmen,pågrund av nyfikenheten till att få se hur Stålmannen hade ställt sig till att vara en far och se Lex Luthors nästa ondska tanke uppstå!

Men december 2012 får vi se vad Stålmannen kan komma att ge oss!

Aaaarrrrghhhh jag vill ju vara Lois Lane!


Darth Vader Junior!

Såg precis denna reklam för nya passat! Var nog den roligaste bil reklam jag har sett ever! Så jäkla skönt då Vader försöker använda forcen på hunden!=)

Vader Jr.

Tatto 2011?

Har varit grymt sugen att tatuera mig igen sen jag gjorde min första ynkliga när jag var 15,det är hela 10 år sen!
Men kan intala mig själv att jag har haft andra prioriteringar, som att fixa "det perfekta ljudet"(som Farbro Barbro brukade säga) och införskaffa alla filmer och spel.
Sen har det ju lite med att göra att det är så jäkla svårt att komma på vad det är man vill göra. Men sen kom chefen på det perfekta förslaget, eftersom han tyckte att jag var rätt nördig och allt sånt.Så yckte han att jag skulle göra en superhero sleeve. And I loved the idea!

Så nu blir de till att spara lite kach(Pengar) och leta fram vad det är jag vill ha på armen. Finns ju alldeles för många man vill ha med. Så alla superhjälte fantaster får gärna komma med tips och förslag.
La upp några enstaka karatärer jag är sugna att ha med,men den stora frågan är bara hur ska man bygga upp det?



Gåtan?

Ryktas om att Joseph Gordon-Levitt är pågång med en roll i kommande Dark Knight Rises. Ja ja jag vet att det har blivit mycket snack om Batman på senaste tiden.Deal with it!
Tydligen hade Gordon-Levitt bett Nolan om en roll i hans kommande Batman film menas de spelade in Inception.
Dock är det inte officiellt om det blir så, men går redan massa rykten om att det kan komma bli självaste Riddler som kan tänkas dyka upp. Rykten säger även att han kan tänkas ta över Heath Ledgher roll Jokern, men då Nolan sagt att han inte kommer ta med denna karaktär eller "casta" om den för respekt för Heath så ser det mörkt ut för en återkomst för Jokern.


Så vad kan man tänkas tro om detta? Just nu ingenting, Nolan och Warner Brothers brukar kunna ha mungavlar på sig rätt länge när det gäller Batman filmerna. Men jag själv har inte nåt alls emot att slänga in The Riddler i kommande Batman.


The Fighter

La mig ner och såg The Fighter ikväll,då jag måste försöka se alla de filmer som är oscar nominerad innan den 27 februari. Och jag förstår nu att den har fått de 6 nomineringarna,b.la för bästa film och bästa biroller. Då jag har svårt att tro att den skulle vinna för bästa film så hoppas jag verkligen att Christian Bale får en oscar för sin roll Som Dick Eklund.
Han gör den så fantastisk, med sån energi och inlevelse. Även om han inte har huvudrollen så tar han över direkt i varenda scen han är med i.

Filmen i sig annars var en välskriven drama,då några av mina kompisar jämnförde denna med Rocky så måste jag säga att detta är baserad på en verklig händelse.Även om man kan dra en eller två parareller till Rocky.
Men vad som fick mig att fastna mest för denna film var relationen mellan Mickey och Dick var,dialogerna var perfekt i varenda scen. Och dem lyckades verkligen få en att känna att även hur jävla illa det ser ut så kommer alltid familjen först.
Så stort eloge till manusförfattarna, det finns liten chans till att de kan få en oscar för detta.





Carrooll och Suarez!

Sport är inget jag tänkte börja blogga om så värst mycket, men jag ville bara dela med mig av två fantastiska lirare vårat kära Liverpool FC lyckades värva nu under transferfönstret.
Andy Carroll och Luis Suarez, två väldigt unga anfallare med potential att kunna bli ett av Premier leauges vassaste anfallspar!
Suarez debuterade igår mot Stoke och fick göra mål direkt. Nu på söndag väntar Chelsea där vi får se Fernando"Judas"Torres i den äckliga jävla blå matchtröjan.

Så nu har jag delat med mig av kanske mitt enda sportblogg!

Välkommen till Liverpool Carroll,du är fan snyggare än Ronaldo!

Dead space blir min död

Idag var den dagen jag tog mig själv i nacken och startade Dead Space 2 för första gången! Är väldigt olikt mig att inte sätta mig ner i soffan och köra igång direkt. Och jag måste säga att jag är fan en jävla vekling, direkt i menyerna var det så pass att jag knappt ville starta ett nytt spel.

Väl inne på första kapitlet hade jag hjärtat i halsgropen konstant. Var kolsvart överallt med konstiga ljud överallt och enda man hade var en liten fjantig ficklampa.
Körde endast ett kapitel sen tyckte jag att det räckte för idag, får se om man fortsätter imorgon.
Läste samtidigt idag att det är snack om en Dead Space film,vilket var rätt väntat för de skulle kunna bli en sån rysare om de får till samma stämning som i spelen. Och händer det så lovar jag er att Dead Space är nåt som kommer kunna bli min död i biosalongen!


Henry"Superman" Cavill

Henry Cavill ser ut att komma bli nästa att gestalta Superman, då detta är lite av en överraskning för min del så kan det endå bli riktigt spännande. 
Cavill var redan i snack om att ta rollen i Superman Returns innan man bytte regissör till Bryan Singer, och som då hittade Brandon Routh. Som jag tyckte gjorde en riktigt bra prestation som Clark "Superman" Kent även om det var hans första riktiga stor film.
Hade hoppats att få återse han i den nuvarande "Man of steel" som fortfarande är en undertitel. Men nu är det Henry Cavills tur att vissa oss hans Clark Kent. Vi har tidigare sett Cavill i Tristan&Isolde, Stardust och serien The Tudors.


RSS 2.0