God november månad!

Måste då säga att november månad har varit en god månad! Massa nya spel och filmer. Blev alltid mer än jag hade tänkt plus lite till. Så nu får vänta och se vad december månad har att erbjuda, kommer ju en hel del filmer jag hade tänkt införskaffa. Speciellt den 8:e december då 2010 års bästa film enligt mig släpps, Inception!


Film och spel nörd....I love it!


Det blev denna också till slut!

Finally!

Efter en hel del rykten som fått oss Sagan om Ringen fantaster att nästan svälja tungan i sorg har nu äntligen kommit fram till att bara vara ett rykte. Att Sir Ian Mckellen ej var klar för rollen som den hel ylade trollkarlen Gandalf är nu officielt bekräftat på hans egna hemsida att det blir han själv som kommer sätta på sig den spetsiga hatten och greppa tag i staven igen!
Skriver också att själva filminspelningen kommer påbörjas i februari och pågå i drygt ett år.
Så nu kan man luta sig bakåt och bara invänta december 2012.

Nya äventyr på gång!

Stor stjärna har lämnat oss!

Vaknade upp till en väldigt tråkig nyhet idag! Leslie Nielsen, en av mina favorit komiker som liten blev 84 år gammal.
Nielsen fick sitt "stora" genombrott i sina äldre dagar med 80 och 90-tals filmer Airplane och Nakna Pistolen.
Så denna måndagkväll kommer jag plocka fram min Nakna Pistolen Box och titta igenom vilket jag tycker alla som har tillgång till ska göra.


R.I.P

Logitech G27!

Gud  vad jag vill ha denna ratt nu! Vet inte vart jag kan få tag i den,finns inte att beställa nånstans. Vill ju kunna ge mig på GranTurismo 5 på riktigt och inte sitta med en sketen kontroll. Så nån som kan komma med tips på vart man kan få tag på den hör gärna av er.

Det är såhär jag ska lära mig köra bil!

Wahlberg gör det igen!

Wahlberg gör det igen, och senaste kan vi alla konstatera att det inte gick så bra. För nu är han återigen redo att mantla en spelkaraktär vid namn Nathan Drake från Uncharted. Senast vart det ju Max Payne som blev en väldigt medioker och tråkig action film. Inte alls vad jag hade hoppats på från en spelserie som är bland det bästa jag har spelat. Nu var det ju inte bara Wahlberg som gjorde att filmen blev som den blev, det var både uselt manus och och regi.

Men för att återgå till det kommande projektet Uncharted tror jag att alla som spelat spelet håller med mig om att detta är en rent av idiotiskt casting från alla inblandade.Jag själv kan inte se Wahlberg med sitt stensikte och stela skådespel kunna ge oss en charmig, sarkastisk och avslappnad Nathan Drake.
Hur kommer det sig att folket i hollywood bara ska gå efter vad en skådespelare har för status och om man har arbetat ihop tidigare eller inte. Nu vet vi ju alla att det handlar om pengar i slutändan. Men varför inte bara försöka leta efter nån som kan efterlikna och ge karaktären samma personlighet. För att ge fansen lite av en känsla från spelets karaktärer.

Och där kommer just Jensen Ackles(Supernatural) in i bilden, en skådespelare som skulle kunna bli en perfekt Drake inte bara i utseendet, men han har också de den där  sarkasmen och kroppsspråket som Drake har i spelet! Nathan Fillion(Firefly) likadant,som sagt det finns betydligt fler och duktigare där ute som kan göra detta. Så för oss som älskar de båda spelen och vill se en film som vi kan bygga upp våra förhoppningar om, så är inte detta en bra början!

Så?

Eller?

Som?


Vad tycker ni?

Hysteriskt!

Kom över nåt som gav min kväll en hel del skratt! Nicolas Cage går berserk i närmare 4 min!
Alla hans galna anfall från olika filmer i ett och samma klipp. Är ju inte så stort fan av Cage, men efter detta klipp har han stigit en liten bit i mina ögon! Hade det varit en hel film som hade handlat om att Cage får utbrott hela tiden skulle den fått en oscar i mina ögon direkt!

Se och Njut av en rätt tråkig men briljant skådespelare!



Comic-Con 2011!

Kalla mig nörd, tönt vad som helst! Men Comic Con är nåt jag alltid velat åka till över allt annat! Och just nu fick jag idén att tvinga med mig syrran nästa sommar då vi ska över till staterna!
Bara tanken att få på en yta över 100 kvm få vandra i sin egna nördiga värld och beblanda sig med dem där riktiga nördarna som lägger ner tusen tals kronor på kostymer och dylikt, ger mig den där gåshuden som jag bara njuter av. Även om de nu är väldigt väldigt töntigt så ser jag endå upp till dem lite.
 
Men så syster nästa år vet du vad som gäller! Ska nog få med mig en viss Peter"Pärtan" Ytterström också tror jag.



1 dag kvar!

Nu är det så nära man kan komma i stort sett! Efter alla dessa år är det äntligen dax för Gran Turismo 5 att få synas i butikernas hyllor! Det har varit en väldans dans fram och tillbaka med alla release datum. Och i slutet vart det till och med snabbare än man trodde! Så på onsdag så är det äntligen dags att få köra en av världens bästa bil simulatorer. Och med 1031 olika bilar så känns de som man kommer ha de man gör ett tag framöver!

WroooM!!

I AM THE LAAAW!

Våran favorit snut,domare och avrättare gör comeback nästa år i ett nytt försök att vissa vad Judge Dredd går för!
Alla minns nog filmen från 1995 med den muskulösa Sylvester Stallone i rollen som Dredd. Vilket visade sig inte funka så bra, med den plastiga rustningen och urusla skådisar. Våran gamle svensk Max Von Sydow gjorde den bästa prestationen i hela filmen och det säger en hel del.

Men som sagt 2011 återvänder han till duken och denna gång är det Karl Urban som får leka domare och avrättare på Mega Citys onda gator!
Då man inte har hört alls för mycket om denna produktion så vet vi att Jock som har ritat en del Judge Dredd nummer arbetar som filmens Concept artist, och att Dredd själv inte kommer ta av sig hjälmen överhuvudtaget i hela filmen. Exakt som i serien!

Första bilden på Karl Urban i den grymt coola(Tycker jag) rustningen kom precis ut. Check it Out!

Look at me go!

Mash-ups!

Råkade ramla över ett par sköna omgjorda posters! Stödjer full ut Blankaman postern som jag mer än allt skulle vilja ha på hemma på väggen!

Kika på betydligt fler på länken nedan!
http://www.empireonline.com/features/movie-poster-mash-up/superheroes/23.asp



Lite av ett udda koncept!

Cowboys & Aliens dyker upp nästa år på bio med den gode britten Daniel Craig!
Vet inte alls vad jag ska förvänta mig av denna film, den baserar på en serietidning av samma namn. Dagens teaser trailer ser rätt fräsig ut, så är väldigt förhoppningsful! Själva konceptet och idén känns rolig.


http://movies.yahoo.com/feature/cowboys-and-aliens.html

Look at my big hat or die!


Ge mig!

En kompis tipsade om en helt fantastisk utgåva av inception som släpps den 6:e december!
Slängde iväg en bokning direkt och genast känns den 6:e december alldeles för långt bort!


Gröna lyktan börjar flyga!

Är inte så stort fan av just Green Lantern men efter jag sett trailern så får jag nog börja läsa nåt nummer, för är väldigt imponerad av det man fick se! Martin Campbell ser ut att kunna sin gröna lyktan! Nästa sommar får vi se hur bra!
Så med andra ord börjar äntligen superhjälte sommaren vissa upp sig!


Topp 5 filmer 2010!

Nu då året börjar närma sig sitt slut tänkte jag passa på att lista de jag anser vara de 5 bästa som vi fått se iår! Insåg rätt snabbt att detta var svårare än jag trodde, efter ett tag kom jag på att vi har fått väldigt många bra filmer iår så fick verkligen sätta mig ner och tänka. Detta var det jag kom fram till att vara topp 5 filmer iår.

5. A-Team
WOW...var nog min första tanke då eftertexterna började rulla, hade inte alls förväntat mig detta av denna film som är baserat på den klassiska tv-serien.
Joe Carnahan(Smokin Aces) har verkligen lyckats, från första rutan till sista sitter man verkligen och gapar över allt som händer på skärmen. Skådespelarna har verkligen lyckats hitta sig till rätta i sina karaktärer,speciellt Bradley Cooper(Hangover) som spelar den sarkastiska och charmiga Lt.Faceman Peck. Och självklart Liam Neeson som ger oss en lysande bild av Colonel Hannibal Smith. A-team får 5:e plats pågrund av det är för mig årets överraskning från början till slut. Hoppas vi får se fler A-team rullar i framtiden.



4.Edge of Darkness
För mig var de en lycka att få se Mel Gibson framför kamerian igen, även om de för stunden verkar bli en enda film så gjorde han den till att vara värd på min lista. Gibson spelar polismannen Thomas Craven som får se sin dotter mördas framför han och beger sig ut för att hitta hennes mördare.De han inte vet är hur pass långt det hela går ner i själva regeringen.
Martin Campell lyckas göra en spännande thriller och som bevisar att Gibson är som bäst när de gäller.
Denna drama/thriller gör Gibson till en av mina favoritskådisar, även om han nu har i stort sett gått under jorden så får vi hoppas att han en dag kommer tillbaka även för hans ålder.



3.Shutter Island
Då Martin scorcese ställer sig bakom kameran får vi i stort sett alltid se toppen filmer, även denna gång då han med Leonardo Dicaprio tar sig an shutter Island som är baserat på boken Patient 67. Där vi får följa U.S Marshal Teddy Daniel undersöka ett försvinnande av en mördare på ön Shutter Island för sinnessjuka brottslingar.
Och jag måste säga att Scorcese verkligen lyckas med samma mystiska känsla som i boken, där vi får samma känsla av vem man kan lita på och inte. Leonardo lyckas även denna gång gå in i sin karaktär med sån otrolig inlevelse att han för mig växer mer och mer som skådespelare.



2.The Town
Ben Affleck gör det igen, allt han verkar vidröra och speciellt regissera blir till verkliga klass filmer.
The Town är baserat på boken Prince of Thieves från 2004 av Chuck Hogan. Där vi får följa ett gäng rånare i bostons kvarter, vars Afflecks karaktär blir förälskad i en kassörska som de tar som gisslan och släpper sedan oskad. Även om handlingen verkar väldigt kliché så hamnar denna film på andra plats pågrund av att Affleck gör ett toppen jobb både bakom och framför kameran. Han lyckas även här som i Gone Baby Gone med en personregi som får varenda karaktär att kännas så äkta.


1.Inception
Då många hade hoppats på att Christopher Nolans nästa projekt skulle bli den nu såkallade The Dark Knight Rises
(Batman 3)så vart även jag lite besviken att det inte vart så. Men nu i efterhand så är jag så glad och lycklig. För så fort jag hade gått ut från biografen och sett detta mästerverk så visste jag direkt att detta är årets film. Nolan har verkligen lyckats fått sitt drömprojekt till den vita duken efter massa år.
Även  här får vi se Leonardo Dicaprio i huvudrollen som Cobb vars jobb är att ta sig in folks drömmar och stjäla hemligheter. Med denna film fick jag tillbaka den där känslan att det inte är bara "remakes", uppföljare eller filmer som är baserat på böcker som kommer hela tiden. Nolan har verkligen tagit en tanke och fått den till nåt helt otroligt! Allt från manuset som får en att sitta helspänt och verkligen tänka i varenda scen och replik. Så denna film blir utan tvekan för mig årets film.


Vet redan nu att jag har missat många andra bra filmer,och känns som många inte kommer hålla med mig. Men det är just dessa 5 filmer som jag riktigt blivit glad av att se. Och som har fastnat riktigt bra i mitt minne.
Men för att inte glömma alla de andra filmer så gör jag en liten lista till minne av dem.

Ironman 2
Sherlock Holmes
Alice i Underlandet
Green Zone
Kick Ass



Veckans låt!

Kom till jobbet och fick höra en veckans favorit spelas,fastna för den direkt! Och nu är inte musik jag brukar blogga om men ville dela med mig av just denna låt!
Lyssna och njut!


Häxjakt med Cage!

Dominic Sena(Swordfish,Gone in sixty seconds) kommer nu i Januari med sin senaste film Season of the witch med Nicolas Cage som korsriddare i huvudrollen! Känns som Nicolas gör allt nu för att kunna betala av alla sina skulder och tyvärr så är det mesta rätt dåliga val.
Trailern släpptes häromdan och är väldigt kluven till vad jag ska tycka, trailers brukar ju kunna se bättre ut än vad själva filmen är vilket man kan med många filmer bevisa.
Så i Januari får vi se om Nicolas kan göra en bra start på de nya året!




Dagens såkallade skräck/komedi filmer...

Ibland blir jag verkligen rädd för vart film industrin är påväg och speciellt dagens generations filmsmak!
Hur kunde vi gå från ett 90-tal med flertal olika klassiker till ett nytt 2000 tal och bli så sjukt förälskade i dåliga äckliga komedier och dumma hack´n slash filmer.

Saw filmerna är ju ett av dessa exempel, och sen första filmen utkom 2004 har det kommit ut en varenda år fram tills    i år 2010 då det är sagt att det ska vara den sista! Det blir fan 7 filmer som bevisar vad dagens folk helst vill se på bio/film eftersom i stort sett drog varenda film in minst 20 gånger mer än själva budgeten.Den stora frågan är bara hur i hela friden kunde det komma sig då dessa 7 filmer är totallt jävla värdelös.
Dock kommer den första filmen undan med ett undantag att den var lite ny inspirerad. Men fortfarande en sju helsikes dålig film. Och då jag hör folk säga att de är bra gjorde och smarta filmer gör mig riktigt förbannad från topp till tå. Hur kan man lockas  till att se en grupp idioter hjälpas åt för att inte dö en brutal död i nån slags maskin. Av en gubbe som tycker att man ska respektera livet. 

Hostel hamnar under samma genre, dock med att det bara finns 2 stycken och inte en hel hög. Men är snack runt hörnen att det ska komma fler. Här har vi också ett exempel på vad som folk vill se,första hostel kom 2005 med en relativt hög budget och drog in stor kovan. Enda det handlar om är hur rika människor betalar för att få göra vad man vill med kidnappade ungdomar. Och det är inga snälla saker utan det är bara en massa gore filmen igenom och de som går runt och tycker det är underhållande filmer och att man ser dem inte för handlingen utan för att de är äckliga skräck filmer. Dem vet knappt vad underhållande eller skräck är.

 

Nu finns det ju betydligt fler filmer som jag skulle kunna ta upp här som är i samma stil, men i mina ögon är de dessa två som har fått mest uppmärksamhet runt om på biograferna.
Sen finns de  såkallade komedier som lyckas dra till sig folks pengar på nåt konstigt sätt.



American Pie filmerna är ju ett praktexempel på vad nästa generations komedier skulle vara,och tydligen funkade de rätt bra mot min förvåning. Första filmen kom i slutet av 1999 och för att vara ärlig en rätt skön komedi första gången man såg den, men idag totallt meninglös och otroligt löjlig. Detta var bara början på en hel drös idiotiska och respektlösa filmer att komma skall. Med 2 uppföljare som lika där spelade in så otroligt mycket pengar vissade sig bli en sån otroligt hit så att filmbolaget använde själva namnet American Pie som en förtitel till de 5 andra filmerna som använde själva konceptet att ha massa dåliga snusk skämt, pinsamma scener som bara vart löjliga och handlingar som bara går ut i stort sett vem som ligger med mest tjejer. Men detta visade sig ju tydligen gå hem bland publiken.

Scary Movie är också där ett exempel på hur jäkla dålig filmsmak massa människor har. Här har vi då gått över från att ha massa dumma snuskiga skämt och allt till att  göra parodi på andra stor filmer. Och för att vara ärlig så vet jag inte vilka som är värst av American Pie eller Scary movie filmerna. För scary movie är bara en bråkdel till alla andra urusla parodi filmer. Vi har bland annat Disaster Movie,Meet the spartans och många många fler. Och då dessa aldrig verkar dö ut så tror jag nog dessa Scary Movie filmer tar hem priset till att ha förstört nästan en hel genre!

 

Är det verkligen såhär dagens såkallade skräckfilmer folk vill ha,  som får uppföljare på uppföljare som bara blir sämre och sämre. Eller komedier som visar sig vilja dra det till ennu en nivå högre en alla andra. Och det hela blir de dummaste man sett till att nästa film kommer. Vad hände med skräck filmerna som verkligen fick en att bita på naglarna och inte tycka att precis hela filmen är dum. Men vi får hoppas att detta bara är något tillfälligt och att dessa filmer kommer försvinner och hela serien dör ut.Vi kan ju njuta av att sista Saw har kommit och håller tummarna på att den serien aldrig mer ser dagsljus!

.


Invasion!

Invadering av olika sorters utomjordings raser är nåt som på de senaste åren har varit en populär idé att ta till den vita bio duken! Har då absolut ingenting emot sådana filmer men de börjar kännas lite för mycket nu och är rädd att de blir uttjatat i och med att de är samma stolta amerikanska synops varenda film,invadering av utomjordingar och amerikanska militären slår tillbaka,orginellt som fan eller hur var de nu igen!

Senaste i trenden är Jonathan Liebesmans(Darkness falls) Battle:Los Angeles, då vi återigen får se vår lilla planet bli ett offer för ennu en skara utomjordingar! Dock så på trailern så är det nåt jag iallafall ser fram emot!
Med relativt stora skådespelare och en stor budget så hoppas jag kan lämna bion lika tillfredsställd som efter District 9.

Nej inte nu igen!


Fantastisk design!

Tänkte dela med mig av lite helt fantastiska sköna bilder innan jag hoppar i säng! Älskar designen och stilen!
Vill ha alla förstorade på väggen ovanför tvn!


Säkert många som redan sett dock! Men ville dela med mig till de som inte sett!

S.T.A.L.K.E.R!

Är fruktansvärt dålig på att lägga upp lite nytt,får skärpa mig lite! Men såg denna trailer nu till ett förhoppnings vis en serie som nåt filmbolag köper upp. En serie baserat på spelet S.T.A.L.K.E.R som handlar om att man är en vandrare i chernobyl som gör olika uppdrag. Och alla vet ju att där de finns radioaktivitet finns de också mutationer. Iallafall i spel och filmvärlden!
Men jag stödjer trailern fast den är filmad med digitalkamera,så hoppas som sagt nåt filmbolag köper upp den och lägger liten slant i kassan!


Nördorgasmen 2011!

Då många tränar och gör sig redo för beach 2011 så lägger jag all min fokus på den så kallade "nördsommaren".
För nästa sommar är de verkligen vi serietidnings älskare som kommer få torka svetten i pannan efter en hej dundrandes nördorgasm år!
Är inte mindre än 4 superhjälte filmer på en enda sommar, vilka är då dem som får göra entre på den vita duken. Thor, X-men:First Class(Nystart), Green Lantern och den patriotiska Captain America. För er som inte är så insatt i superhjältar och allt förstår nog inte alls varför folk eller i detta fall jag är så lyrisk över sådana filmer. Men kom igen, alla har nån gång här i livet önskat att man hade nån sorts superkraft,att kunna flyga eller vara superstark.
Det är just detta som gör alla dessa filmer så enastående, inte nog för att man älskar serietidningar utan man känner sig som ett litet barn när man ser dem. Och vi får ju inte glömma hur jäkla häftiga dem är, titta bara på The Incredible Hulk med Edward Norton!

Nu är det ju inte endast superhjälte filmer som kommer nästa sommer, det är en massa fler lovande titlar.
Vi får ju absolut inte glömma nya Transformers:The Dark of the Moon(töntig titel), Pirates of The Caribbean:On strangers tides, Super 8 och Cowboys and Aliens är bara några av de kommande filmer sommaren 2011.

Så hur kan man längta till beachen när man ser att dessa kommande filmer är påväg!





Ja....ok då!

Bara för att alla inte ska bli så less av att endast läsa om film och spel så skriver jag väl ett litet dagsinlägg!
Idag har de inte hänt mycket, varit på stan och fikat med grabbarna och Elina som flyttat hem igen från Göteborg! Vilket vi gillar! Drog hem och nördade lite...många som tänker "ovanligt" nu kan jag tänka mig.
Mor har fyllt år idag också,men ska fira henne på torsdag samtidigt som mig,men Grattis Mamma om du läser detta!

Sitter nu och lyssnar på Inception Soundtracket som är helt underbart,och en riktigt grymt bra film!
Nu blir de sova,sen jobb hela veckan i stort sett!

Najt!

Dagens kanon och kalkon!

Kalkon.
Som vi alla vet, eller de flesta som är intresserade av film att de är pågång en ny Superman film med regissören  Zack Snyder(300,Watchmen) bakom kameran som bådar väldigt gott i mina ögon.
Men då kalkonen är nåt helt annat än vem som står bakom kameran har de visats sig att de senaste ryktena är  att Dwayne"The Rock"Johnson (Scorpion King,Tooth Fairy) och John Cena(The Marine) är aktuella att spela Clark"Superman" Kent!
Inget illa menat mot Dwayne som skådespelare, han har visat att han kan hantera både seriösa och oseriösa roller. Men att spela en oskyldig Clark Kent och en benhård Superman har jag väldigt svårt att se framför mig att han kan prestera bra. Sen John Cena ska vi inte ens gå in på, de är helt oacceptabelt punkt slut.
Men om 2 år får vi se vem som får ta på sig trikåerna och rädda världen!
Jag hade ju hoppats på Brandon Routh ,som senast gestaltade "The Man of Steel" skulle få förtroendet igen,men icke!

Så är detta nåt ni kan se göra en bra Superman ifrån sig?





Kanon.

Och då till dagens kanon! Är inte riktigt en överraskning för mig men vart väldans glad av det iallafall!
En ny Arkiv-X film är på gång, och återigen med den helt lysande David Duchovny som Special Agent Fox Mulder i en av rollerna. Dock så återstår de att se hur de blir med hans partner Dana Scully som spelas av den väldigt korta(1,57) brittiska skådespelerskan Gillian Andersson, eftersom hon sa efter den senaste filmen att hon var tveksam till att göra fler film överhuvudtaget pågrund av familj etc. Men i mina ögon så är de bra sålänge Duchovny är med då är de bara att köra, det finns ju några avsnitt i själva serien, där vi endast får följa Mulder på olika fall och de är riktigt underhållande att hänga med i hans sarkastiska skämt och klipska hjärna. 
Nu var de ju så att den senaste filmen inte vart så bra som jag hade hoppats,men att få se de båda på bioduken efter närmare 8 år efter att serien avslutats gjorde de hela väldigt magiskt!
Så ge oss fler filmer om serien som var och fortfarande är den bästa tv-serien som har sänds i tv i mina ögon iallafall.



Hit Girl!

Tog mig i kragen och glodde på Kick-Ass ikväll, måste varit 4:e eller 5:e gången jag såg den nu! Och den briljerar fortfarande lika mycket som första gången jag såg den!
En film som har allt man behöver,sköna karaktärer med massa svart humor och helt galna scener!Men det är nog relationen mellan Big Daddy (Nicolas Cage) och Hit Girl (Chloe Moretz) som är lite av de humoristiska med filmen,det tar verkligen filmrelationer mellan far och dotter till en helt annan nivå!

Och en film som har en 11 åring liten tjej som går runt och svär(You just contact the mayor's office. He has a special signal he shines in the sky; it's in the shape of a giant cock)och mördar flera dussin folk var inte så populärt hos de flesta filmbolag!
Så jag ger all min beröm till Matthew Vaughn( Regissören) som verkligen stog emot alla idioter på filmbolagen och hittade annat folk som ville finansiera hela projektet! För denna film hade inte varit den den är idag,trogen till serietidningen och allt utan han!
Ger er en helt fantastisk scen ur filmen som jag får gåshud av varenda gång! Bland den häftigaste scen jag sett!
(Spoiler!!!)

Lyssna även på musiken som också är bland den bästa orkester theme jag hört!






Söndagsmys!

Älskar verkligen söndagar! Absolut absolut ingenting man känner man måste göra! Man tar på sig mjukisbyxorna letar efter en skön och mysig tröja,alternativt så tar man med sig täcket till soffan!
Sen ser man till att man har massa gosaker hemma med lite filmer att sätta igång!
Som i dagens fall ser ut att bli Kick-Ass ,Robin Hood och The Dark Knight! Även om man sett dem flera gånger så ska man inte gömma under skjortan att de är tre ruskigt bra filmer!
Och lite morötter,blomkol och gurka med taco dipp så är söndagen helt klar!
Får ju inte missa lite levande ljus bara för stämningens skull!

Detta är bara en förklaring till varför söndagar är den dag man känner att latheten är helt acceptabelt!

Såhär glad är man på söndagar!

Men....

Nej nej och åter nej! Hoppas då verkligen inte att detta är sant! Läste precis att Ian McKellen EJ är kontrakterad till den kommande filmatiseringen av "The Hobbit" som nu äntligen fått Grönt ljus från filmbolaget efter en massa problem, och att självaste Peter Jackson står bakom kameran igen är i stort sett  en våt dröm till alla oss "Lord of the Ring" älskare.
Men som sagt jag hoppas verkligen att detta bara är ett rykte och att de redan nu sitter i förhandlingar, för jag vill.... eller nej jag måste få se Ian Mckellen spela Gandalf igen, för den roll han gjorde i alla tre filmer var helt fantastiskt, från första scen till sista! Ärligt så var de nog den enda karaktären i hela trilogin som var perfekt rollbesatt.

Har väldigt svårt att tro att Peter själv skulle kunna låta en annan skådespelare ta över rollen som Gandalf även om filmbolaget skulle insistera på det.
Så inom de närmsta veckor vill jag se en utannonsering där Ian McKellen har skrivit på för båda filmerna! Sen är de bara att vänta december 2012 och 2013!



blixtrande ilska

Blanka går lös som parkeringsvakt! Är man en nörd så är man!=)


Dagens spel!

I genomsnitt är alla spel som släpps idag mellan 4-5 timmar långa, och alldeles för lätta. Är det verkligen värt då att lägga ner de 700 kr(Om man köper de på gamestop) och redan efter 24 h kan klara ut det 4 gånger om.Och sedan lägga det i hyllan eller sälja de för halva priset?

Multiplayer är en annan sak som alla spelutvecklar känner att de bara måste ha med , spelar ingen roll vad de är för sorts spel. Finns de ingen multiplayer del med så sänks betygen drastisk av de flesta spelrecensenter. Och frågan är då,Varför? Är de så viktigt att kunna spela mot jobbiga tyskar och fransmän som är dryga och jobbiga. Lägg då all tid på en riktigt bra handling som man kan spela om och om igen istället.

Ett riktigt bra exempel på det är Uncharted till Playstation 3 , med en spellängd på minst 7-8 timmar om inte mer.
Och en riktig matiné story i Indiana Jones/ Tomb Raider anda, blandat med sköna karaktärer och bra humor.Vet inte hur många gånger jag kört om det och varenda gång njutit av alla skämt och sarkastiska kommentarer.
Varför görs det inte fler sådana spel?

Körde ut nya Call of Duty: Black ops efter bara 4 h, och de var en enda lång Michael Bay film med en handling man brydde sig lika mycket om som kungabröllopet( Inte alls). Likadant med de senaste Medal Of Honor som jag tror nästan var ennu kortare och lättare. Vet inte om det bara är såkallade action spel som måste vara korta för att det inte ska bli allt för enformigt, jag går gärna runt och hoppar och skjuter sålänge själva handlingen är bra och man vill fortsätta för att se vad som händer.

Nu behöver ju inte detta betyda att spelen är dåliga för att de bara är kort speltid. Men de är för mig en viktig punkt för att kunna lägga ut dem pengar som dagens spel kostar.
Eller ta oss tillbaka till Nintendo 8 bitars tiden där man kunde sitta med ett super mario spel flera år, och de är fortfarande roligt att spela även idag.







2 dagar kvar..

Gamex 2010 ,första spelmässan i sverige utspelar sig i kista! Kommer bli en helg fullt av massa spel, och till en sån nörd som mig så kan man inte annat än att säga att detta är en dröm!
Hoppas bara allt ordnar sig nu så blir jag världens lyckligaste pojke för en helg!

Blir massa blogg för varje dag som går om jag lyckas ta mig ner!

Walking Dead

Första avsnittet av The Walking Dead avklarad, och jag måste säga att detta kan bli en fantastisk serie om de fortsätter i samma stil som pilot avsnittet.

Första 10 minuterna var en fantastiskt öppning på en serie, där huvudkaraktären Rick Grimes(Andrew Lincoln) vaknar upp på sjukhuset efter en olycka och inser rätt snabbt att världen blivit en stor boll av hungriga zombies. Och som sedan bestämmer sig för att hitta sin fru och son. Väldigt orginell handling men får sitta och hålla tummarna nu att detta inte blir en dräglig serie med massa drama och utdragna konflikter mellan massa karaktärer och blir uttjatat efter 4-5 avsnitt.
Utan ge mig en serie där vi får följa en grupp människor, som måste sammarbeta och vara sparsam på de grejer man har att tillgå.

Rekomenderar verkligen denna serie till alla som gillar de gamla Dawn of the dead och Night of the living dead filmerna, där de inte finns en massa vapen och ammunition utan måste ta det man har för att överleva!

Se den nu!



RSS 2.0