Äntligen......

Inatt är det äntligen dags, serien som jag väntat på sen i januari då jag läste om den första gången. The Walking Dead som utspelar sig i nutidens USA, där vi får följa ett gäng överlevande som gör allt för att överleva en värld full av zombies( levande döda)
Denna serie har stor potential till att kunna bli riktig stor,inte bara pågrund av alla bra förhands recensioner utan att Frankt Darabount(Gröna Milen, Nyckeln till frihet) står som producent och regi till pilot avsnittet också.


Återkommer senare imorgon med mina åsikter om Pilot avsnittet!




Ben Affleck är ju faktiskt helt lysande!

Förväntar mig stora mängder av elaka ord  ord av några kompisar efter detta,eller att man får ducka för lite kräftsmockar till höger och vänster det visar sig! För hatet mot Ben Affleck är något som växt till att bli mer än vad det förtjänar!

Ben Affleck må vara hatad av många, varför förstår jag bara inte. Jag har hört en del rätt dåliga argument att "Han är bara så dålig" eller att " Allt han gör blir piss".
Men måste säga att Affleck aldrig marknadsfört sig som den typen av rang skådis som Denzel Washington,Sean Penn eller Robert De Niro. Ben är en old school filmstjärna som verkar trivas med sitt jobb och gör det som han själv verkar tycka är rätt för han. Menas många stora skådisar gör allt för pengar spelar ingen roll hur jävla dåligt manuset är.

Men efter ett par hårda år av dålig kritik så gick han upp och slog alla kritiker på käften rätt hårt,med sin regidebut av Dennis Lehanes svarta kriminalroman Gone Baby Gone. Många fnös direkt av tanken att flickidolen skulle ställa sig bakom kameran och många hävdade att filmen skulle floppa totallt och kunna bli en av årets sämsta thriller , vissa hade fel......många hade fel!
För Ben Affleck visade verkligen med Gone baby Gone ett otroligt kraftfullt och intensivt bildspråk samt en superb personregi som fick många att kritiker att tappa hakan och som fick Affleck att njuta fullt ut!

Hatet mot Ben växte rejält efter Daredevil,Sum of all fears och Gigli vill jag tro . Vilket tydligen verkar innebära att folk förtränger all kvalitet som samme person bjudit på innan och efter.
Att med sin bästa vän Matt Damon, skrev manuset till och agerade tillsammans i Good Will Hunting(Fantastisk) som de också vann en Oscar för bästa manus till.
Kollar man igenom Afflecks meritlista som skådespelare hittar man inte en utan flera filmer där prestationen varit på hög nivå. Chasing Amy hade inte varit i närheten av att va så bra som den är utan Affleck, sedan får man inte glömma prestationen i Good Will hunting där han lyckades vissa stor intensitivitet och en otroligt kraftfull insats till sin karaktär Chuckie Sullivan . Finns betydligt fler filmer där de är svårt att missa hur talangfull Affleck igentligen är som State of Play, Hollywoodland och Smokin´Aces.

15:e December har The Town premiär här i sverige(2 månader senare än USA,hatar!) som är baserad på Chuck Hogans Prince of Thieves. Vet inte hur många gånger jag sett trailern eller velat åkt över till staterna för att få se denna film nu! Jag gillar allt jag ser, Jeremey Renner ser hård ut,Chris Cooper likaså och Affleck ser sliten och och benhård! Blir helt till mig och svettig av blotta tanken av att den blivit så otroligt hyllad på andra sidan av alla tidningar och kritiker, och att det är 1½ månad kvar innan jag får sätta mig ner i biofotöljen med en bunke popcorn och en kall cola och njuta av Afflecks nästa succe som både regissör och skådis.



Ben Afflecks.....är ju faktiskt helt lysande!


Nog de dummaste jag hört

Mission Impossible - Ghost Protocol blev alltså den officiella titeln, absolut en av de löjligaste och dummaste titlar jag har hört. Hade jag inte vetat att de var en film så skulle jag missta de för ett spel,för då hade jag kunnat accepterat den titeln! Men detta visar ju att folket i hollywood har noll fantasi och tycker att allt låter coolt!

Återkommer senare med mina topp 5 dummaste filmtitlar!



Kan tänka mig att han blev så här glad till titeln som allt annat!(dumjävel)


Är helt såld...

På The Fighter med Mark Wahlberg och Christian Bale i huvudrollerna!
Såg trailern för en månad sen första gången och jag fastnade direkt för den. Christian Bale som alltid i mina ögon leverar i toppklass. Inte helt omöjligt att i februari 2011 så får han sin första Oscars stayett för bästa manliga biroll. Tycker personligen att han iallafall borde blivit nominerad för sin briljanta roll prestation som den galna Patric bateman i American Psycho.

Sen Mark wahlberg är alltid svår att se,han har gjort ett par dåliga insatser men samtidigt levererat ovanligt bra i vissa filmer,så får vänta och se till efter man sett filmen vad man tycker!

Tänkte jag lägger upp trailern så får ni avgöra själv om jag har rätt eller fel!


Let’s hug it out bitch!

Har nu legat hemma i soffan och vart dödssjuk i 5 dagar, men som tur var så hittade jag serien Entourage.Hade hört blandade kommentarer om denna serie så tog mig i kragen att köra på det endå.Vilket jag nu efteråt inte alls ångra. Drog hem alla 7 säsonger och nu efter 88 avsnitt och massa massa alvedon kan jag fan säga att detta är nog den skönaste serien jag sett, och kom ihåg att jag sa skönaste inte den bästa.

Alla har nog sett nåt avsnitt eller hört talas om Entourage vid de här laget så behöver nog inte gå in djupare på vad det handlar om! Men eftersom de finns en speciell karaktär i denna serie som får i stort sett alla att dö av skratt även personer med den tråkigaste humorn. Så måste jag bara nämna han!

Ariel "Ari" Gold, en helt underbar galen agent och att endast bara sitta och se alla hans sexuella trakasserier och förödmjukelser till hans anställda och i stort sett alla runt om han gör hans karaktär helt fantastisk och rolig att följa!

 

Så kände att jag måste  bara vissa er de 9 bästa scenerna med han!

Enjoy!

 

 


P.S Detta är mitt första inlägg så är lite ringrostig!

 


Testinlägg

Provar bara att skriva ett inlägg, så jag får se hur det blir att se ut

/Wictoria

RSS 2.0