Transformers,Robots in disguise!

Så sant så sant! Ikväll smäller det, sommarens stora blockbuster rulle är här! Och jag måste säga att efter sett trailern så kommer det allt bra smälla rejält! Är ju lite rädd efter den senaste filmen,som inte var mycket att ställa upp i hyllan. Men nu ska jag tagga till, nog sista gången vi får se Optimus Prime på den vita duken på länge.
Återkommer senare ikväll/imorgon med min recension på den!



The Hobbit

Äntligen är de första officiela bilderna från The Hobbit(The Hobbit: An Unexpected Journey & The Hobbit: There and Back Again)! här.
Den första bilden ser vi Martin Freeman som Bilbo Baggins och den andra en ny fräsch bild på Ian McKellen som återrepriserar sin roll som Gandalf. Och jag måste säga att med dessa bilder växer längtan betydligt högre och december 2012 kunde inte komma snabbare!

The Hobbit spelas just nu in på Nya Zeeland och kommer delas upp i två delar i 3D. Första delen The Hobbit: An Unexpected Journey får premiär 14e December 2012 och The Hobbit: There and Back Again får premiär året därpå.



Killer Elite!

Jason Statham är på G igen,efter hans senaste The Mecanic som var en halvdan action rulle. Killer Elite däremot ser ut att bjuda på massa Karatesparkar, rullande exploderande bilar och massa pang pang, vad mer kan man begära från Jason. 

Danny Bryce är en föredetta SAS soldat som tvingas åter i tjänst när hans mentor kidnappas av "badass" lönnmördare. Inte precis så att man får gåshud av att det, men blir nog en skön söndagsrulle med en popcorn bunke framför sig och en kall cola.

Får inte glömma och nämna att den goda Yvonne Strahovski deltar också som vi kan följa i Chuck annars. Yummi!

Checka in trailern nedan!


Rudolf Andersson for the win!

Efter en seg tågresa som började 05:08 imorse slutade med alla avsnitt av Sunes Jul i systers soffa. Hade glömt bort hur fantastisk denna julkalender var,sådana görs verkligen inte nu för tiden.
Speciellt Peter Haber som den halvt instabila fadern Rudolf Andersson måste vara en av sveriges roligaste karaktärer. Varenda scen dess karaktär är med i får min mage att vika sig halvt.

Att det ej kommit mer filmer om denna hysteriska familj är för mig helt oacceptabelt. Jag vill ha mer Rudolf, han kan få en att skratta på riktigt till svensk film igen.




I Be Back!

Ja det var ju tänkt att jag skulle ta mig ett litet uppehåll på nån vecka men det blev någon månad istället. Har tänkt att jag ska försöka komma igång med detta nu igen,då vissa faktiskt har saknat min blogg, belive it or not.
Kommer försöka blogga dagligen här igen om den galna filmvärlden och spelvärlden.Det vill säga allt från Megan Fox nazistiska skämt som tydligen var orsaken till att hon fick sparken från Transformers 3 till Charlie Sheens comeback efter vårens totala Breakdown! 

Men som ni kanske vet har bio sommaren börjat,och redan i maj dök Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides upp runt om i världen. En film som jag själv tyckte var lite av en besvikelse jämnfört med de resterande. Men det var en helt ok Kick-off till sommarens grymma film sommar.
Härnäst var det X-men:First Class som stog för underhållningen och där kan jag säga att man inte blev besviken, där köttade Matthew Vaughn ut en riktig skön reboot av X-men. Med grymma skådespelarinsatser och kokande action.
Som de flesta vet, vart ju inte X-men: The Last stand nåt att lägga på minnet. Så denna rekomenderas starkt!

Och vi får ju inte glömma Transformers 3,Green Lantern,Harry Potter och Captain America som kommer tillfredsställa nörden inom oss!
Kommer med dessa filmer skriva en lite mer utformad recension och åsikter. Så vänta er massa galna inlägg framöver....förhoppningsvis!


Baaaahh Im Back Baby!!


RSS 2.0