The Thing

Året var 1982 och John Carpenter var verkligen som bäst,Flykten från N.Y,Big Trouble in little china och såklart The Thing var tre filmer inom loppet av 5 år som Carpenter regisserade. Och alla tre är fortfarande bland de bästa filmer som har gjorts.( I mina ögon)
Nu 29 år senare är det dags för The Thing att återuppstå och skrämma slag i oss återigen.Och efter att sett första trailern som dök upp på nätet udner dagen, så måste jag säga att jag är väldigt förväntansfull. Känns som de lyckats fånga samma känsla som orginalet.

Oktober kunde inte komma fortare!


The Dark Knight Rises!

Ja det börjar verkligen växa fram mer och mer om kommande Batman filmen som ser ut att bli den sista i serien.
Ni som har sett eller ska se nya Harry Potter kommer få se teaser trailern som inte säger så mycket, exakt som det var i The Dark Knight där man fick höra några betydelsefulla repliker från några karaktärer.
Samma dag släpptes även en teaser poster som är riktig stilig och ett Gotham i spillror. Funderar starkt på att denna ska få bli en av två poster på min vägg.


Peter Jackson andra videoblogg!

Extra material brukar alltid vara intressant ,speciellt till filmer man själv älskar. Och att få se redan nu lite små godsaker från en av de filmer jag trånar mest efter är bara för mig ett enda stort dregel moment.

För någon dag sedan släppte Peter Jackson sin andra videblogg om produktionen bakom kommande The Hobbit.Med denna gång en liten mer inriktning på dvärgarna och kommande semesterperioden. 
En liten notis som är riktigt rolig är att se hur pass Andy Serkis har kommit upp sig, mannen som började i Sagan om Ringen som ingen visste vem det var, till att nu vara regissör i Second Unit.


Thor 2 release 2013!

Thor fick en del taskiga recensioner världen över, men det stoppade inte folk från att gå och se den och låta den dra in massa miljoner. Marvel Studios tog självklart med sin partner Disney och påbörjade arbetet på en uppföljare direkt.
Chris Hemsworth är redan klar svinga hammaren igen,menas Kenneth Branagh ej är aktuell att ställa sig bakom kamerian igen. Ser ut att han får gå med en förtitel som producent istället.

Just nu håller Don Payne på att ta fram ett Manus innan man anställer någon i regissörstolen. Payne har sedan tidigare skrivit Fantastic Four:Rise of the Silver surfer och  My super ex-girlfriend.

Så 2013 ser redan ut att bli ett lovande år,då Iron man 3 sedan tidigare får premiär 3 maj!


Mission Impossible :Ghost Protocol!

Ethan Hunt är tillbaka och ja det är återigen den halvgalna scientologen Tom Cruise som återrepriserar rollen som den galna agenten!
Tom Cruise har verkligen pumpat järn inför denna film, och förmodligen blir det sista gången vi ser en Mission Impossible film med Tom Cruise i huvudrollen. Sägs att Jeremy Renner som spelar Brandt ska ta över.

Av trailern att döma är vi återigen ute på en resa full med galna gadgets och action.


RSS 2.0