Äckligt vackert!

Ramlade över två fantastika människor tidigare ikväll och jag måste säga att jag är helt förälskad. Det de båda kan skapa är nåt jag bara kan drömma om. Jag gråter verkligen av hur vackert det är!

Ena är Grzegorz Domaradzki från polen som precis lagt upp vol 2 av sitt Vector Movie Posters, och det är så fantastiskt vackert. Så osannolikt skillad i både illustrator och photoshop. Hade velat haft alla på min vägg just i denna stund!
-Vector Movie Poster 2

Och min andra favorit är Patrick Brown som är en otroligt duktig tecknare som i flesta fall använder speltema.Stämningen han får i sina teckningar är bara så roliga att kolla på.
Lägger upp två exemplar från de båda men gå gärna in på deras sida och kolla in resten av deras arbete.
-Deviant Art

'


Heavy Rain:The Movie

The Hobbit filmen verkar vara en film som dras med massa problem. Nu har själva inspelningsstarten blivit uppskjuten pågrund av att Peter Jackson varit tvungen att operera sig för magsår. Operationen gick tydligen väldigt bra och Peter är nu hemma och vilar. Att Jackson fått magsår var nog bara en tidsfråga, den mannen har det inte haft en lugn stund sedan 1995 skulle jag tro. Men vi alla hoppas att han kryar på sig snabbt och sedan får han ta och chilla lite under inspelningen. Releasedatumet har inte blivit påverkad av detta enligt New Line Cinema(Filmbolaget),det är fortfarande 12 December 2012 som gäller!

En riktig fräsigt rykte är att författaren bakom en av de bästa TV-serier jag set,Deadwood,David Milch har blivit rekryterad att skriva manuset till Heavy Rain:The Movie. Deadwood är genialiskt ,David Milch är briljant!
Heavy Rain kan komma bli riktigt skitfrän ,ett mer filmiskt spel går nog inte att hitta.


Bästa trailern någonsin!

Detta är nog bland de roligaste jag har sett!! Har skrattat så mycket så jag har ont i magen,detta kommer fan bli mega bäst! Jag bjuder på denna och med det säger jag God Natt!

Spana in och va beredd på nåt galet!

Robot!



Matrix for the win!

Det är en del skrämmande och roliga rykten som sprids just nu på nätet. Kan ju börja med att en uppföljare till en av 90-talets mest omtalade action rullar Con Air kan få en uppföljare, Simon West regissören bakom den första har gått ut och sagt att han just nu i detta sitter och slippar fram ett manus för att vissa filmbolagen. Dock återstår det ju att se om Nicolas Cage repriserar rollen som  Cameron Poe. Vilken jag inte tror han skulle tveka en sekund sålänge det är ett bra manus. För Cage vi känner idag gör i stort sett vad som helst när det kommer till film.(Fattar inte!)

Sen det mest skrämmande ryktet som gick idag som visade sig bara vara dösnack,var att bröderna Wachowski(kan man kalla dem bröder då en av de har gått över till att vara kvinna?) höll på med manus till Matrix 4&5 som skulle vara i 3D! Och att Keeanu Reeves var i london och bekräftade just detta. Men det gick snabbt till graven som skitsnack. Även om jag är ett fan av den första filmen i serien, som skapade en helt ny generation av action. Så kan jag inte annat än rycka i det hår man har kvar på huvudet av ilska hur jävla idiotiskt det skulle vara att göra 2 uppföljare till 2 andra uppföljare som är så jävla usla! (FYYYYY!!!!)

För att avsluta detta så har årets Oscar Nomineringar släppts. Då det inte är så stora överraskningar tänkte jag inte skriva så mycket om galan just nu. Återkommer lite senare med mina tankar och förväntningar till årets stora filmgala!


Bane Vs Catwoman!

Jag som intalade mig själv att jag skulle blogga flera gånger om dagen, det sket sig rätt snabbt kan jag lova. Över en vecka sen jag gjorde senaste inlägget. Så nu kör vi som de kommer,de få som läser får hålla sig till tåls bara. Nu kör vi iallafall med en av dagens filmnyheter.

Det har länge varit tal om vad eller vem som ska bli nästa "bad-guy" i kommande Batman filmen. Nu ser det ut som att vi har kommit en bit på vägen.
Idag dök det upp att Tom Hardy,som vi senast såg i Nolans film Inception ska gestalta Bane. Bane som i serietidningarna är en man som använder drogen Venom som gör honom till en riktigt muskulös och osårbar galning.Första gången Batman och Bane slogs så bröt Bane ryggen på Batman(Känns som ett slut Nolan skulle kunna tänka sig)
Men det ska bli intressant och se hur Nolan tänker vissa upp Bane,för tyckte han att The Penguin var för orealistisk så är detta en klass för sig.  

Anne Hathaway är även hon officiellt klar som Selina Kyle aka Catwoman: Vilket inte är sån stor överraskning,det var en rätt tydlig hint i The Dark Knight att Catwoman skulle dyka upp förr eller senare.
Handlingen runt Catwoman kommer nog bli lite av en kärlekshistoria med Batman skulle jag tro.I mina ögon är det inte sån intressant karaktär,kan ha att göra med efter jag såg den sinnesjukt dåliga Catwoman filmen med Halle Berry. Men är rätt säker på att Nolan kan göra nåt betydligt bättre med henne.


Spiderman Reboot!

Jag trodde först att nya Spider-man skulle till att bli nåt i stil med en high-school rulle med lite action i.
Men efter att ha sett den senaste bilden med Andrew Garfield så måste jag säga att detta är en film som börjar växa i mig. Av bilden att döma ser de ut att fokuseras på Peter Pökers mörkare sida,sårad och blödande.
Men sålänge det inte är några dansscener med så är vi nog alla väldigt glada.


Malins lista 2011

Min kära syster tyckte att jag bloggade bara om filmer som var mer riktad till oss killar. Så jag kände att jag var tvungen att vika mig och ge henne lite tips på filmer jag tror hon skulle gilla. Så får se vad man får för respons.

Red Riding Hood- Första jag tänkte var,"Twilight fast tvärtom". Detta är en saga som utspelar sig runt medeltiden,där en flicka blir förälskad i en pojke,vilket hennes föräldrar ogillar. Samtidigt som en varelse(Varulv) terroriserar byn. Är lite kluven till vart jag ska ställa mig till denna film, så får vänta och se vad recensionerna säger.

http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4

Beastly-- En modaniserad saga på Skönheten och Odjuret som utspelar sig i New York. Tvivlar på att den ska bli bli en i närheten lika mysig och underhållande som den tecknade Skönheten och odjuret. Men de som gillar en riktig drama film är detta nåt att se fram emot.

http://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY

Scream 4- Kände att Scream 4 var tvungen att vara med på denna lista,då jag vet att i varenda biosalong runt om i landet kommer man höra tjejer skrika. Vilket på sitt sätt är vad denna film ska ge ifrån sig. Kan tänka mig att jag kan ge ifrån ett lite girly scream också. För mina förväntningar på denna film är inte så höga men jag hoppas inombords att den kan ge mig en kuslig filmkväll.

http://www.youtube.com/watch?v=_BRquD7DgjA

Kung Fu Panda 2- Tyvärr syster,detta är den enda jag kunde komma på som skulle kunna tänkas ha svensk tal,du som är helt frälst i svenska filmer. Så du får nöja dig med Herr Panda sålänge.
Nu vart inte jag så imponerad av den första ,men jag håller mina tummar på att detta kan bli den animerade filmen 2011 jag kommer ihåg mest.

http://www.youtube.com/watch?v=YdaMGcOyfjM



Wiiiee!!(Syster)


Invasion 110311!

Senaste trailer för Battle:Los Angeles dyk upp nu under dagen och jag måste ju säga att så här exhalterad för en Alien Invasion rulle har jag inte varit på länge.


7 miljoner kronor för 2 minuter!

Orlando Bloom ska som sagt åter spela Legolas i kommande Hobbit, tydligen blir det ynka 2 minuter han ska va framför kamerian. Och detta får han 7 miljoner kronor för, snacka om hyffsad timpeng. Han får mer pengar sammanlagt än vad Rob Kazinsky och Aidan Turner får som spelar dvärgarna Fili och Kili.


Den som väntar på nåt gott.....

Snart 4 år sen nån förstörde en av mina högtalare på syrrans 20 års fest. Sen dess har jag varit en tjurig liten pojke som har gillat läget med att ha en högtalare som låter som en skrikandes kvinna i en mörk gränd.
Men nu är de då äntligen dags, har hittad alla högtalare för att komplettera mitt sourround hemma i min lilla lägenhet.
Så nu börjar planerandet på placering och en massa kabellistor ska dras.
Men då det är klart kan jag återgå till att kunna avnjuta mitt filmtittande och spelandet till max igen!

Klipsch serien som snart är i min ägo!

Ge mig detta nu!

Ghostbusters!

Snacket om Ghostbusters 3 fortsätter, Ivan Reitman regissören och manusförfattaren bakom filmerna har nu sagt och jag citerar "Ghostbusters 3 is ready to go". Vilket är en fantastisk nyhet!
Har ju bara gått ungefär 10 år sen första ryktena började spridas om en uppföljare. Och detta snack om att Bill Murray inte är aktuell eller ens intresserad är tydligen bara skitsnack, då Reitman gått ut med att Bill inte ens har läst manuset eftersom det precis blev klart.

Så nu kan vi hålla tummarna att hela castén återkommer och ger oss en till klassiker!

It´s true...we´re coming back!

Mysfilm!

Det finns då filmer som man känner kan vara hur charmig och fantastisk som helst, och jag tror jag har hittat den film jag vill lägga mig ner vilken dag i veckan och bara skratta och må bra utav.
It´s Kind of a funny story, som handlar om Craig som har massa saker som snurrar runt i hans huvud och blir inlagd på en mentalklinik där han träffar en del andra besynliga människor som får han att inse att livet består av mer än bara konstiga tankar.
Zack Galifianakis(Hangover) som spelar en av patienterna är ju bara så jäkla go av sig, även om han är rätt lika i alla hans filmer så kan man inte annat än säga att den personligheten han ger oss går rakt ner i mig!

Checka in trailern och se den då den kommer!


Frodo is back....but how?

Nu är det klart att även Elijha Wood ska återvända till Midgård i den kommande Bilbo filmatiseringen. Tidigare var det även klart att Orlando Bloom ska dyka upp som Legolas.
Inte för att jag har nåt emot just detta,men det betyder att det har skrivits om en hel del från boken vilket kan vara ett orosmoment. Men jag är 100% säker på Jackson vet vad han gör, plus att det kan bli intressant och se hur han linkat ihop bilbo med Sagan om Ringen! December 2012 är alldeles för långt bort!


En odödlig klassiker!

Står på jobbet och jobbar för fullt fast det inte är en enda kotte på stan. Men har hittat en favorit i repris på spotify iallafall, Ryan Adams! En helt fantastisk artist , speciellt skivan Gold från 2001. Från första låt New York New York är jag helt lyrisk rakt igenom! En av de absolut bästa på hela skivan och nånsin är La Cienega Just Smiled


Filmåret 2011

2011 består inte bara av massa superhjälte filmer och robot filmer. Även om jag inte skulle ha nåt emot det dock, 2011 har allt från givande komedier till stendöd action att se fram emot. Har skrivit ner de jag ser fram emot lite mer än andra. Ha i åtanke att de filmer jag ser fram mest emot har jag redan bloggat om tidigare!

The Green Hornet- Då jag själv är lite av ett fan till de äldre The Green Hornet från 1974 med Bruce Lee som Kato. Så kan jag inte mycket annat än att se fram emot denna remake med Seth Rogen som Green hornet och Jay Chou som Kato. Efter att sett trailern så kan vi nog förvänta oss en grym explosiv action/komedi. Enda som är orosmomentet i denna film är Cameron Diaz som aldrig riktigt i mina ögon är sån pass duktig skådespelerska.
Men 21 Januari får vi se vad Green Hornet och Kato har kokat ihop.

The Mechanic- 2011 är ju inget bra år utan en riktig hårdkokt action rulle med Jason Statham i huvudrollen. En renodlad hjärndöd handling för oss som bara vill ha rå action och coola fightingscener. Så även om detta inte känns som en film man går på bio och ser så kan de bli en ren njutelse att krypa ner i soffan hemma en lugn och skön söndag!

I am number four- Även om det nu kommer rätt måna superhjälte filmer så verkar de som att hollywood inte kan låta bli att spruta ut ennu mer. Handlingen verkar rätt orginell med personer med olika krafter blir mördade i en viss ordning. Mer än så finns det inte så mycket att säga,efter att ha sett trailern kan det komma bli ett coolt äventyr med blixtrar och dunder som huvudrätt och lite tonårs trams som efterrätt.

Vanishin on 7th street- Hayden Christensen är inte en skådespelare jag ser upp till så värst mycket, men i Vanishing on 7th street får jag nog acceptera hans medverkan. För denna film verkar vara en blandning av I am Legend och spelet Alan Wake.Där vi får följa 3 karaktärer efter att i stort sett all befolkning har försvunnit. Och då natten nalkas vissar det sig att de är nåt som gömmer sig i de allra mörkaste hörnen.

Drive Angry - Nic Cage verkar gilla karaktärer som kör olika fordon och har med helvetet att göra. I kommande Drive Angry så får vi följa Cage som brutit sig ut ur helvetet för att få en sista chans till "redemption": att inom tre dagar rädda hans dotter dotter från att bli mördad från en cult. Samtidigt som "The Killer" är ute efter att släppa han tillbaka till Djävulen själv. Kan tänka mig att inte så många säger WoW just nu, det gör inte jag heller. Dock så ser jag fram emot att se den, pågrund av att ibland behöver jag en film som är helt meningslös och dum. Och jag tror denna kan leverara just det.

Battle:Los Angeles- 2011 är inte bara ett år med superhjältar utan en hel del Alien invasioner också, vilket inte är helt fel, för på de senaste åren har det varit mycket zombie filmer. Så det är skönt med lite variation. Hoppas bara inte att det kommer mjölkas invasion flera år bara. Men Battle:Los Angeles är nog den invasion film jag ser fram emot mest, efter att ha sett trailern och små ryst i kroppen av hur mustiga action scener vi kan komma få se, och äckliga slibbiga aliens så kan jag inte annat än att längta efter en riktig alien kick ass(Vi amerikaner är bäst) rulle!

Sucker Punch- Zack Snyder är tillbaka med ennu en banbrytande visualisering med sin Sucker Punch. Efter att ha sett 300 och Watchmen kan jag nog garantera att detta kommer bli en väldigt våt dröm för oss som älskar annorlunda visualisering. Och efter att ha sett trailern är vi inne på ett lite annorlunda action äventyr känns de som.

Source Code- Brukar alltid kunna va förtjust i Sci-fi/drama filmer. Och efter att sett trailern så tror jag detta kan komma bli en film jag gillar. Jake Gyllenhall spelar en soldat som vaknar upp i en annan mans kropp på ett tåg som är påväg att explodera, och vars uppdrag är att ta reda på bombmannen. Nu är de tyvärr att dagens trailer visar onödigt mycket från sina filmer. Men utan tvivel är det en film som kan komma bli värd att gå på bio för.

Your Higness-
Det är inte ofta jag skrattar så mycket till en trailer som jag gjorde till denna film. Fråga mig inte vad det är som gör den så eftertraktad i mina ögon,om det är den sköna humorn eller Nathalie Portmans vackra utseende. Men är det en komedi jag verkligen kommer se detta år så är det utan tvekan denna. Danny McBride och James Franco verkar vara riktigt skönt radar par i denna komedi.

The Hangover Part II- Uppföljaren till en av 2000 mest inkomst bringande R-rated komedier får nu en uppföljare, vilket inte är så förvånande. Gänget är tillbaka, denna gång bär det av till thailand för en massa galna saker. Finns ingen trailer än, men kan nog förvänta oss en massa sjuka och galna saker.

Super 8-
J.J Abrams är nog bland de hetaste regissörerna på marknaden nu.Efter succeer som Star Trek och Mission Impossible 3 kommer nu hans senaste verk Super 8. Handlingen är fortfarande är mysterium, efter att ha sett trailen så kan man konstantera att det är nånting som transporteras från Area 51 till en okänd plats då en olycka händer. Gillar mystiken bakom hela filmen, kan nog räkna med en fulländad trailer i april kanske.

Cowboys & Aliens - Vissa filmer behöver man bara läsa titeln till för att förstå direkt vad den kan kommas handla om. Vi får följa ett gäng Cowboys som sätter sig emot en alien invasion.
Med Daniel Craig, Harrison Ford och den goda Olivia Wild så tror jag att western inte blir sig lik igen efter detta.



No Way Dude!


Megamind!

Har haft skyhöga förväntningar på denna film, efter att sett trailern flera gånger så visste jag att jag kunde bara inte bli besviken. Och de recensioner man har läst har bara varit positiva.

Så jag och några kompisar passade på att kolla på den igår,och ska jag vara ärlig så är jag lite av en lyrisk person idag,det var längesen jag skrattade så mycket till en animerad film. Inte ens Despicable Me fick mig att skratta så mycket. Utan tvekan slår den sig in i toppen bland Incredibles och Ratatouille.

Megamind innehöll allt man behöver, perfekt röstskådespeleri från Will Ferrell och Brad Pitt, charmig,tempomässigt utsökt och otroligt bra komik, grymt stilfull design. Det Megamind hade som inte Despicable Me, var en humor rakt igenom,då allt de roliga från Despicable Me hade man sett i trailern.

Så jag rekomenderar Megamind ritkigt starkt,även om de båda är två charmiga och mysiga filmer så är det Megamind som går ut som segrare.


Vader is cracking me up!

Darth Vader är ju som alla vet den mest ondskefulla och hatiska superskurken på film ever! Men samtidigt kanske den allra roligaste spoof-figuren på nätet.Det finns ju så otroligt många klipp,men tänkte ge er dem tre jag tycker är roligast. Ni har säkert redan sett dem för längesen men endå!


Up up and a way then!

Smallville måste jag säga är en riktigt urusel serie som har fått stålmannen att framstå som en riktig mes i mina ögon. Tyvärr så är de så pass att jag kollade igenom hela 6 säsonger innan jag tyckte att det var dags att lägga ner innan all min kärlek till stålmannen skulle försvinna från mig och förbli en tönt.
Men så seg som man är har jag nu insett att Smallville inte är en serie som vill följa orginall storyn bakom "Man of Steel" utan har gjort nåt eget och dragit ut på allt riktigt rejält!

Men nu efter 3 år har jag börjat kollat på Säsong 7 igen och det är fortfarande väldigt dåligt. Varenda säsong känns som som det är samma sak, en Clark Kent som måste ta reda på vem han är och vad hans öde är.
Och efter att ha sett den senaste Teaser Postern till sista säsongen känns de som jag måste bara hålla igen och fortsätta kolla bara för att se hur häftigt det kan komma sluta.

För som alla vet så är ju stålmannen pretty awesome!


Börjar bli dags att lära sig att flyga nu va?

Im Back Baby!!

Nytt år nya tag, har haft min såkallad julsemester från denna blogg nu! Så tänkte väl börja skriva återigen om allt möjligt men som de flesta vet är det mest film occh spel som gäller!
Har dock lovat en kompis nu att försöka skriva lite mer om mitt vardagliga liv också men kommer inte bli så ofta!(tyvärr)

Har lovat mig själv att försöka blogga lite mer också,men då man är så fruktansvärd dålig på att skriva är de inte lätt!

Men tyvärr måste jag börja med två tråkiga nyheter , två älskade skådespelare har lämnat oss!
Vad alla redan vet så omkom Per Oscarsson i en brand tillsammans med sin fru på självaste nyårsafton. Själv minns man Per mest från Ronja Rövardotter som Borka som man såg flera gånger som liten.

Och Pete Postlethwaite som inte många kanske hört talas om,men kan nog garantera att ha sett i nån film.han omkom i söndags efter en lång strid mot cancer. Senast vi kunde se han var i Ben Afflecks fantastiska film The Town.


R.I.P


RSS 2.0