Oscars natt - Röda mattan!

Än sålänge har galan varit som den alltid är varenda år, i 2½ h är det röda mattan som gäller, där första timmen är ett enda stort snack om mode och dess klänningar de förtjusaste damerna har på sig under kvällen. Och som de lagt ner drygt en års lön för en annan för just denna kväll. Vissa ser rent av förjävligt ut som jag bara inte förstår vad dem tänkte med, menas andra är riktigt fantastiska. Speciellt Scarlett Johansen, Reese Witherspoon och såklart Nathalie Portman som är ett stort WOW!

Sen i 1½ timme är allt en enda stor intervju där de Amerikanska intervjuarna är lite löjliga men utstrålar en väldigt skön känsla av glamor och lycka. För detta är då kvällen då vi vanliga svenssons kan drömma oss bort till en värld som känns som en fantasi som man skulle vilja uppleva för en enda dag.
Inte ens en kändis i Sverige får sådan här uppmärksamhet under hela sin karriär som den 14 åriga Haile Steinfield får under en kväll som denna.
Fick höra att de tog henne drygt 1 h att komma drygt 100 m. Då kan man bara tänka sig hur många gånger hon fick svara på samma fråga från olika reporters.

Det ju lite tråkigt att vi inte har en enda svensk på röda mattan för de skulle vara riktigt roligt,sålänge det inte är Mikael Persbrandt. Förhoppningsvis kommer de väl komma om nåt år då vi får se nån från vårat egna hemland mingla med dessa stora skådespelare.

Måste bara påpeka hur jäkla skön Jesse Eisenberg var i sin intervju där han såg så skyg och osäker ut. Han verkade bara vilja springa hem och ta på sig mjukisbyxorna och kolla allt detta på Tv istället.

Nu blir det liten Paus ,återkommer lite senare under natten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0