Malins lista 2011

Min kära syster tyckte att jag bloggade bara om filmer som var mer riktad till oss killar. Så jag kände att jag var tvungen att vika mig och ge henne lite tips på filmer jag tror hon skulle gilla. Så får se vad man får för respons.

Red Riding Hood- Första jag tänkte var,"Twilight fast tvärtom". Detta är en saga som utspelar sig runt medeltiden,där en flicka blir förälskad i en pojke,vilket hennes föräldrar ogillar. Samtidigt som en varelse(Varulv) terroriserar byn. Är lite kluven till vart jag ska ställa mig till denna film, så får vänta och se vad recensionerna säger.

http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4

Beastly-- En modaniserad saga på Skönheten och Odjuret som utspelar sig i New York. Tvivlar på att den ska bli bli en i närheten lika mysig och underhållande som den tecknade Skönheten och odjuret. Men de som gillar en riktig drama film är detta nåt att se fram emot.

http://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY

Scream 4- Kände att Scream 4 var tvungen att vara med på denna lista,då jag vet att i varenda biosalong runt om i landet kommer man höra tjejer skrika. Vilket på sitt sätt är vad denna film ska ge ifrån sig. Kan tänka mig att jag kan ge ifrån ett lite girly scream också. För mina förväntningar på denna film är inte så höga men jag hoppas inombords att den kan ge mig en kuslig filmkväll.

http://www.youtube.com/watch?v=_BRquD7DgjA

Kung Fu Panda 2- Tyvärr syster,detta är den enda jag kunde komma på som skulle kunna tänkas ha svensk tal,du som är helt frälst i svenska filmer. Så du får nöja dig med Herr Panda sålänge.
Nu vart inte jag så imponerad av den första ,men jag håller mina tummar på att detta kan bli den animerade filmen 2011 jag kommer ihåg mest.

http://www.youtube.com/watch?v=YdaMGcOyfjM



Wiiiee!!(Syster)


Kommentarer
Postat av: Malin Östlund

haha fan vad schysst! Men "svenskt tal" på typ kung fu panda vill jag inte ha. Så jävla frälst är jag inte ;D Jag ska ta vara på tipsen! Jag gillar din förra lista med, The town var bästa tipset på länge! :)

2011-01-12 @ 20:26:57
URL: http://malinos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0