Nördorgasmen 2011!

Då många tränar och gör sig redo för beach 2011 så lägger jag all min fokus på den så kallade "nördsommaren".
För nästa sommar är de verkligen vi serietidnings älskare som kommer få torka svetten i pannan efter en hej dundrandes nördorgasm år!
Är inte mindre än 4 superhjälte filmer på en enda sommar, vilka är då dem som får göra entre på den vita duken. Thor, X-men:First Class(Nystart), Green Lantern och den patriotiska Captain America. För er som inte är så insatt i superhjältar och allt förstår nog inte alls varför folk eller i detta fall jag är så lyrisk över sådana filmer. Men kom igen, alla har nån gång här i livet önskat att man hade nån sorts superkraft,att kunna flyga eller vara superstark.
Det är just detta som gör alla dessa filmer så enastående, inte nog för att man älskar serietidningar utan man känner sig som ett litet barn när man ser dem. Och vi får ju inte glömma hur jäkla häftiga dem är, titta bara på The Incredible Hulk med Edward Norton!

Nu är det ju inte endast superhjälte filmer som kommer nästa sommer, det är en massa fler lovande titlar.
Vi får ju absolut inte glömma nya Transformers:The Dark of the Moon(töntig titel), Pirates of The Caribbean:On strangers tides, Super 8 och Cowboys and Aliens är bara några av de kommande filmer sommaren 2011.

Så hur kan man längta till beachen när man ser att dessa kommande filmer är påväg!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0