Vilken jävla Grej!

Det var väl bara en tidsfråga innan tanken till att ta Devil May Cry till den vita duken skulle komma fram. Vilket det har blivit nu iallafall, då filmbolaget Screen Gems som köpt rättigheterna,samma bolag som stod bakom Resident Evil filmerna.
Vilket gör att det inte direkt vattnas i munnen på en, utan blir en lång och djup suckning. Jag kan förstå att ta Resident Evil till vita duken,då de enda som behövs är zombies och rätta namn så är de i stort sett klart.
Men Devil May Cry, ett såkallat "button mashing fighter" varav en handling är väldigt långsökt och väldigt ointressant. Och för guds skull låt oss inte nämna alla dess horribla monster som ser ut att vara en blandning av Mikael Persbrandt och Lena Olin......I know!

Men vad jag lärt mig är att man inte ska döma en film utan att sett slutresultaten även hur hemsk och tråkig den verkar vara.
Det mest lovande är att  Kyle Ward står bakom manus skrivandet. Som i denna stund håller på och finslippar på Kane & Lynch och Hitman 2 manusarna.
Så vi som var rädd att Uwe Boll skulle komma och dyka upp på ett litet hörn kan slappna av, då han i stort sett skriver alla sina filmer själv.

I framtiden får vi se hur Dante klarar av sina akrobatiska pistol fighter på film!


Bara lite Gay är han Dante!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0